respons

Har hittat massor av blogginlägg som fastnat i utkastkorgen och jag kommer att publicera dem då och då. Det här är ett svar jag fick av en löparcoach jag ser upp till och det för nästan 10 år sedan då jag var i en av mina bästa löparformer.

13/11 2013

Hej Christer,

får börja med att gratulerar till dubbel personbästa. Och inte med lite heller…

Tack för den positiva kommentaren runt TSM och programmen, och även stort tack för feedbacken runt ”dubbleringen”!!

Jag har ju svarat en hel del på frågan om lopp som ligger så tätt som Varvet och Sthlm gjorde i år.
Jag har sagt att man ska prioritera det man tycker är viktigast och att det är svårt prestera max i båda.
Du bevisade att det gick, och det kommer jag ha med mig för framtiden. Om man är i bra form och har bra känsla kan det alltså gå riktigt bra.
För egen del körde jag också båda; och jag tror det kunde gått bra, men för mig blev det lite ”för mycket” då jag efter Varvet drog på mig en liten skada som kan relateras till att jag var lite sliten efter Varvet och sen ändå ville ”göra sista marapassen”. Men det kan ha varit tillfälligheter för min del.
Hur som helst bra för mig att veta att det kan funka mycket bra även för ”icke elitlöpare” med en dubblering; och tävlingsloppen i träningen är något som jag också tycker är riktigt värdefullt. Dock svårt att ta in detta i ett program, då alla inte har lopp i sin omgivning.

Så återigen tack för värdefull feddback, och stort lycka till framöver och i dubbelmarorna nästa år!!

//Mvh Szalkai

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.