Komma till freds

Kom till freds med dig själv och stifta fred med din omgivning. Stifta fred med din familj, dina vänner, grannar och arbetskamrater. Stifta fred  med människor, djur och natur som du har runt omkring dig. Förhållningssätten till människor är centralt i religion. Det inre rummet är viktigt. Vi är samlade i stammar för att lära känna varandra och tillbe Gud.
Gud vet allt , Gud är underrättad om allt.

Att komma till freds med sig själv och stifta fred med sin omgivning, hur gör man det? Genom guds ljus. Gud är den som för evigt lyser och upplyser. Gud är himlarna och jordens ljus, en lyckta tänd med välsignad olja från olivträdet, varken från öst eller väst. Gud leder till ljus. Han vänder sig till vem han vill och därför använder han liknelser . Gud har kunskap om allt.

Om något jag säger är givande kommer det från Gud. Om något jag säger inte är givande så kommer det från mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.