Tre universella lagar

Alla utgår från den plats där de befinner sig. Det finns inget slut på utvecklingen av det vi alla är.

Det finns tre universella lagar. Attraktionslagen, läran om avsiktligt skapande och tillåtandets konst. De måste läras och tillämpas i nämnd ordning för att fungera.
Attraktionslagen säger att det som är lika dras till vartannat. Det är den mäktigaste lagen i universum – en lag som påverkar allting hela tiden.
Den andra lagen, läran om avsiktligt skapande, lyder: Det jag tänker på och det jag tror på eller förväntar mig – det är. Man får det man tänker på, vare sig man vill det eller inte. Det gäller att medvetet använda tankens kraft till det jag vill, annars finns det risk att jag skapar sådant som jag inte vill.
Den tredje lagen, tillåtandets konst, lyder: När du är villig att tillåta andra att vara som de är, även om de inte tillåter dig det, då blir du en sann tillåtare.
Ingen annan kan bli en del av din upplevelse om du inte bjuder in dem med dina tankar, eller med din uppmärksamhet på dem. Inga omständigheter kan uppstå i din upplevelse om du inte bjuder in dem med din tanke, eller din iakttagelse av dem. Om du lyckas med detta så blir du den tillåtare du ville bli när du först trädde in i detta livsuttryck.

Med denna insikt och en tillämpning får du den glädjefyllda friheten att kunna skapa din egen livsupplevelse exakt sådan som du vill att den ska vara. När du väl förstår att alla människor, omständigheter och händelser bjuds in i ditt liv av dig själv, genom dina tankar, kan du börja leva så som det är tänkt.

(Christer Hansson)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.