Minuten långsammare

Börjar bli tjatig men jag var minuten långsammare även på det här loppet i jämförelse med de två senaste säsongerna.

Det är märkligt eftersom jag känner mig minst lika stark. Gjorde ett bra lopp i dag och hade inte kunnat göra annorlunda.

Något förvirrad så efteranmälde jag mig på plats. När jag skulle starta så hittade jag mitt namn, ålder och klubb bland de föranmälda i min åldersgrupp och funderade på vem det var innan jag fattade att det var jag som hade föranmält mig och glömt det.
Jag kanske inte bara är minuten långsammare den här säsongen!

Fast förra säsongen föranmälde jag mig till Kalmarmilen. Väl på plats på Öland så blev jag snål den dagen som loppet skulle gå och hade ingen lust att betala den förhöjda efteranmälningsavgiften utan stack ut och sprang en mil gratis i stället. Det var bara det att jag hade glömt att jag redan hade anmält mig och betalat för att springa loppet. Det sved i mitt sinne.

Stjernsundsloppen är en fantastisk vacker bana genom ängar, nyharvade åkrar, en caming där alla säsongare fixade inför en lång och skön sommar, skogspartier och allt med den blänkande Vättern som bakgrund.

Missade det åtråvärda priset med en hårsmån.

Nu ska jag fixa till husvagnen så att den är i tipp topp inför Göteborg nästa helg. Då jäklar ska jag också vara i tipp topp för ett bra ”varv”

20130511-163836.jpg

20130511-163850.jpg

20130511-163901.jpg

20130511-163914.jpg

20130511-163929.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.