Eftersvettas efter löpning och bastu

Nu har jag sprungit det sista passet med hög ansträngning inför maran. Tog en runda ute hos mina föräldrar i min uppväxtby. Mötte några löpare och här ute är det handflatan upp och ett rejält hej oavsett om man känner varandra eller inte. Jag tycker att det är trevligt.

Den varma bastun väntade på mig och nu sitter jag och eftersvettas. Det är ett tips! När ni har bastat och tagit sista duschen så låt lite vatten vara kvar på kroppen. Det hjälper till att kyla ner under eftersvettningen.

Winston Churchill lär ha sagt att det enda han ångrade i sitt liv var att han inte hade druckit mer champagne.
Jag kommer nog att ångra att jag inte bastade mer.

Läste en artikel om att bastubad är så välgörande att man borde göra det varje dag.

(Christer Hansson)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.