Glömde lyset på bilen och fick tomt batteri

Glömde att stänga av lyset på bilen i morse så när jag skulle förflytta mig från den ena bergslagsorten till den andra så var det tomt batteri. Förutsättningarna ändras så fort. Från att i lugn och ro tänkt en självklar biltur så blev jag strandsatt och utelämnad.

Jag hade parkerat med nosen på bilen in mot en vägg och hade bilar parkerade på var sida om min bil, så jag kom inte åt att ta hjälp av någon annan med startkablar.

En kollega som skulle hämta sin bil upptäckte min situation och berättade att en av de parkerade bilarna bredvid min var en annan kollegas. Jag gick in och lånade hennes bilnycklar och trixade fram hennes bil nära min och fick igång den med hjälp av kablarna 🙂

20130610-175331.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.