Bra Spa för själen- möte

Det blev ett bra möte som Anna och jag hade med en representant för Borgholms församling och det gläder mig oerhört mycket. Den församlingen har gett mig väldigt mycket gott under alla år som jag har varit här och kan jag nu på något sätt få vara med och bidra till Spa för själen så vill jag gärna göra det.

Anna och jag satt sedan och spånade i om vi kan hitta något gemensamt projekt att starta upp, så vi får se vad det kommer ur det samtalet 😉

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.