Husvagnens mervärde

När jag av en ren slump stod framför Herr Sävsjö för några år sedan och han var till salu så kände jag att honom måste jag ha.

Jag har älskat campinglivet ända sedan jag var liten. Kan bara minnas att vi var i väg två gånger under min barndom och det måste ha varit då som jag fastnade för camping.

Som ung vuxen så var grabbgänget iväg med lånade vagnar och när jag fick min dotter så var vi i väg med henne i tidig ålder. I 10-15 års tid så lånade vi mina föräldrars Abbey och till slut så växte vi ur den, framför allt när våra vistelser på Öland började inkludera fler och fler. Från att ha haft övernattande gäster i husvagn och förtält så har flera av sällskapen numera eget boende i stugor och husvagnar. Dock så tarvar mitt eget boende större ytor än vad jag själv behöver och då är herr Sävsjö den som uppfyller det behovet.

Köpte honom för 50000 blankt inklusive stort förtält för ungefär 6 år sedan och det är perfekt att ha stugan på hjul. Många weekends på för- och eftersäsong och alltid Öland på den långa semestern.

Investeringen är värd varenda krona eftersom jag har nomadblod i mig. Måste iväg för att upptäcka och uppleva. Den medför också denna Ölandsvistelse tillsammans med vänner, familj och bekanta som är här samtidigt.

I dag är den varmaste dagen hittills, en riktig sol- och baddag 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.