Det blir inte som man tänkt sig

Efter badet åkte jag till Ikea för att köpa hängmattor som jag fått tips om att de reade ut. Har en tanke om att ha flera hängmattor i trädgården, inspirerad av festivaler som jag varit på. Det var ingen rea på dem men på mycket annat 🙂
Ett picknick-set med en stor och en liten väska med glas, bestick och tallrikar för 99 kr.

20130725-000354.jpg
Packar upp den först när jag ska använda den.
Två snygga diskborstar

20130725-000454.jpg
En dörrmatta för 4 spänn som jag ska ha i husvagnen

20130725-000610.jpg
Och en platt, lätt bröstkorg som man viker ihop. Dn riktig husvagnare! 🙂

20130725-000730.jpg

20130725-000738.jpg
Avslutade med kaffe och kanelbulle för 5 kr. Älskar Ikea 🙂

Drog vidare till City Gross och köpte ihop ingridienser till att göra egna sallader. Blev inspirerad av S och min dotter.

Allt drog ut på tiden. Hade tänk att hinna hem till husvagnen och sedan åka in igen för att lyssna på Gyllene Tider. Att impregnera förtältet blev ett större projekt än jag tänkt mig. Först så fick jag cykla iväg för att köpa en ny sprayflaska. När jag väl började att duscha tältet så luktade det och droppade så mycket att jag fick plocka ur tältet. Inne i tältet så fick jag lika mycket på och i mig som hamnade på tältduken. Gick ut och läste på förpackningen att det inte är bra att andas in eller få på huden.

20130725-001349.jpg
Jag körde på ändå och blev bra snurrig i kolan.
När jag nu hade plockat ur tältet så var jag tvungen att ta rätt på det. En tredjedel in i bilen, en trea in i vagnen och resten blev en tvätt som jag fick köra. Nu hade klockan dragit iväg så GT var inte att tänka på och jag hade sprängande huvudvärk av den starka doften och stressen av att det blev ett projekt på kvällen. Titti mådde heller inte bra av lukten men jag tror att jag lyckats vädra ur husvagnen nu. Hon ligger och sover tryggt bredvid mig och känns lugn igen.

Fick ett ordentligt energifall så jag jag tryckt i mig massor med choklad. Gott&Blandat, mackor och jordnötter.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.