Byta fönster

Fönstren i mitt hus byttes ut någon gång på 70-talet och det är av typen tvåglasfönster som man viker ut när man öppnar dem. De är kalla på vintern och det stämmer inte in i utseende i jämförelse med husets stil. Att välja fönster till sitt hus är lika viktigt som valet av ytterdörr eller material och färg till fasaden. Det är en hyggligt stor investering så många företag som säljer fönster erbjuder någon form av finansieringsmöjlighet. Ska man ha underhållsfria fönster för att slippa merarbete under dess livslängd?
träfönster-254x300

Det är som sagt många parametrar som ska vägas in vid val av nya fönster och jag gör som jag brukar när jag är kritisk konsument. Jag börjar leta information på nätet för att bli kunnigare och få den information som jag behöver för att göra ett val som känns rätt för mig. Har börjat leta så smått och hittat en sajt som varit informativ och som har bra erbjudanden på ett brett sortiment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.