Internationell förbrödring i tvättstugan

När jag kom tillbaks till campingen i går kväll så bokade jag en tvätt-tid till nu på morgonen mellan klockan 08-10. De var bara att komma och hämta tvättkortet i receptionen när de öppnade. Ställde klockan att väcka mig kl.07 ifall att jag skulle råka sova längre än jag brukar. Nu vaknade jag kl.05:55 så det var lugnt 🙂 Efter kaffe, frukost och tidningsläsning så började jag göra rent golvet efter de sura ärtorna och överjästa blåbären som åkte ut häromdagen.
2013-08-09 004
Vid åtta-snåret så gav jag mig iväg för att hämta tvättkortet. -Du är lite tidig men du kan få kortet ändå.
Då hade killen i går kväll bokad mig kl.10-12 trots att jag var jättenoga med att jag var tvungen att ha den tidiga morgontiden. ”Min” tid hade de gett till en tysk familj som de inte hade telefonnummer till. En annan konstig grej var att det låg ytterligare en bokning på mig mellan klockan 8-10 på gårdagen. Jag skulle alltså i går kväll gjort en bokning på redan passerad tid?!

I sådana här lägen backar jag inte, det är de som har strulat. Nu var de väldigt trevliga och bemötande och fick tag på den tyska familjen som gick med på att dela tvättstugan med mig. Det fanns tre maskiner och vi behövde bara varsin.
Så lite tysk-svensk förbrödring kring några tvättmaskiner. En stor och ljus tvättstuga, sånt uppskattar jag.
2013-08-09 002
Medan maskinen tog hand om tvätten så handtvättade jag den stinkande mattan i havet. Det var S som gav mig tipset så nu hänger allt väldoftande och rent för av västkustens bris på torkning.
2013-08-09 003

2013-08-09 006
Allt blir snabbare sunkigt i en husvagn än hemma så det gäller att hela tiden hålla efter.

Nu intar jag en andra frukost vid kontoret i Göteborg.
2013-08-09 005

Börjar att komma in i festivalbubblan som jag så väl känner igen. Åkte hit för att tjänstgöra för TCO och mitt fackförbund ST och var inställd på det och inget annat. Nu när vi har lagt schema för bemanningen och jag inser att jag kommer att kunna se de akter som jag vill så ha festivalkänslan och rytmen infunnit sig 🙂 Läsa spelschema, lägga en planering, tänka ut kläder, se till att det funkar här i vagnen osv, osv.

Nu är det en timme kvar innan jag ger mig iväg härifrån och kommer inte tillbaks till campingen förrän i natt och då häller det att ha fixat allt och planerat vad jag ska ha med mig. Nu blir det en kort cykeltur ner till badet, därefter dusch och val av outfit. Way Out West är ju den festivalen där man visar upp sig har jag lärt mig 🙂 Så jag har ansat mustaschen som höll på att växa över och in i munnen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.