Märklig känsla

Vissa saker som jag gör etsar sig fast i mitt minnesgalleri och så kan jag plocka fram förnimmelser av det när jag vill eller behöver.

Jag har massor av sånna löparminnen i lagret, både från träning och tävling. Alla upplevelser är med i dessa minnen. Ljud, ljus, doft, temperatur, känsla, ja, jag kan plocka fram hela upplevelsen igen.

Här i Göteborg har jag naturligtvis många sådana. Kan nästan plocka fram meter för meter på Göteborgsvarvet och de starkaste minnena är just här ifrån Slottsskogen i och med att det är direkt efter starten och det brukar vara massor med folk kring banan som har picknick när de följer loppet.

Det är ett lurigt parti eftersom det har gått nedför hit och man springer runt i nästan en cirkel så att man möts innan banan drar rätt upp vid sälbacken. Här gäller det att springa taktiskt för att undvika syra i uppförsluten som väntar.

Nu vandrar jag runt i de miljöerna som är mina löparminnen fast nu festival.

Hur kommer det att bli vid nästa års Göteborgsvarv? Kommer det att dyka upp festivalminnen när jag springer förbi här. Kommer jag att minnas Langos och bajamajor?

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.