Många tankar under en bilfärd/Many thoughts in a car

Ligger nedbäddad i ”stugan”på Bredängs camping i Stockholm, som börjar att kännas som ett andra hem för mig. Resan hit från Göteborg gick förvånansvärt bra och sträckkörningen till Västerås över all förväntan. I Västerås stannade jag till på Biltema för att köpa två lampor till bilen och då så började den trasiga lampan att fungera igen. Skumt!

Hämtade upp mina två vänner och fick då kaffe och smörgåstårta, så hela passeringen av Västerås tog en stund så att ankomsten hit blev senare än beräknat. Blev avbytt i körningen i Västerås så att jag fick sova i drygt en timme innan jag tog ekipaget genom Stockholm.

Lite småreparationer på vagnen, den här gången var det antennfästet som strulade men jag tror att jag fick till det.

S och jag tog ett klargörande snack under kvällsfikat för att inget ska hänga kvar och över oss. Hur svårt och jobbigt ämnet än må vara så är det bättre att prata om det innan det blir för stort och ohanterbart.

Timmarna i bilen gav utrymme till funderingar såsom vänskap. På Facebook så gör man vänskapsförfrågningar som ska godkännas av den som man villl bli vän med. En slags prövning och godkännande innan man får bli vän. Men det är ingen prövning eller godkännande i att avsäga sig sin vänskap, det är bara att trycka på en knapp. Jag tycker att det är oetiskt. Om man har kommit överens om att bli vänner och godkänt varandra så borde det vara samma överenskommelse åt andra hållet, att man ber om att få avsäga sig vänskapen och få det godkänt. Då får den lämnade parten åtminstone veta varför vänskapen upphörde. En överenskommelse ska väl gälla likväl i ingången avtal som när man river kontraktet.

Titti har brummat sig till sömns. När jag anlände till Västerås så vände hon bort huvudet och markerade missnöje men nu har hon brummat oavbrutet ända sedan vi kom fram. Verkar som om hon trivs i husvagnen 🙂

Christer Hansson

Located nedbäddad in the ”cottage” on Bredängs camping in Stockholm, starting to feel like a second home to me. The journey from Gothenburg went surprisingly well and stretch run to Vasteras beyond all expectations. In Västerås, I stopped at the auto parts store to buy two bulbs for the car and then began the bulb to work again. Fishy!

Picked up my two friends and then got coffee and sandwich cake, so the passing of Västerås took a while to hit the arrival was later than expected. Was avbytt in the run in Västerås, so I got to sleep in just over an hour before I took the rig through Stockholm.

Some minor repairs on the trailer, this time it was the antenna mount that screwed up but I think I got it.

S and I took a clarification snack for supper because nothing will stick around and over us. How difficult and tedious subject may be, it is better to talk about it before it gets too big and unmanageable.

The hours in the car gave room for speculations such as friendship. On Facebook, you do friend requests to be approved by the man villl befriend. A kind consideration and approval before you can become friends. But there is no review or approval to renounce their friendship, it’s just the touch of a button. I think it’s unethical. If you have agreed to be friends and pass each other then it should be the same agreement the other way, that you are asking to renounce the friendship and get it approved. Then it left the party at least know why the friendship ended. An agreement shall nevertheless apply well in the entrance agreement that when you tear the contract.

Titti has brummat himself to sleep. When I arrived to Västerås so she turned her head away and marked dissatisfaction but now she brummat continuously ever since we arrived. Seems like she enjoys the caravan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.