Sköna söndag/Comfotable Sunday

Sitter Om passagerare på väg till Västerås för att släppa av mina vänner. Det har varit ”Sköna söndag” i dag med sovmorgon som start. Det blev ju rätt så sent i natt. Vaknade nöjd med min prestation i Midnattsloppet. Hade bra flyt i löpningen och det var kul att springa. Ett jättebra arrangemang med tanke på att det var 36 000 löpare anmälda och det var sköna upplevelser hela vägen.

Extra kul är det att min kompis M gjorde en så bra prestation. Han såg stark ut redan tidigare på dagen när vi möttes i tunnelbanan och det visade sig hålla i sig när han piskade upp mig med ett par sekunder i loppet.

Låg kvar i sängen i morse och tittade på en historisk dokumentär om Göteborg och dess historia från år 1900 till 1989. Tycker att sånt är intressant och det ger ett mervärde när jag vistas där.

2 svar till “Sköna söndag/Comfotable Sunday

  1. Grattis till att komma bland de 9,2% bästa nattlöparna!

    Skickat från min iPhone

    18 aug 2013 kl. 15:05 skrev ”Christer.L.Hansson” <comment-reply@wordpress.com>:

    christerhansson posted: ”Sitter Om passagerare på väg till Västerås för att släppa av mina vänner. Det har varit ”Sköna söndag” i dag med sovmorgon som start. Det blev ju rätt så sent i natt. Vaknade nöjd med min prestation i Midnattsloppet. Hade bra flyt i löpningen och det var ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.