Bildoktor/Car Doctor

Jag är missnöjd med Silvers husdoktor. Jag lämnar in honom när han är krasslig och först så får han stå ute och vänta väldigt länge på sin tur och när han kommer hem igen efter åtgärd så mår han snabbt dåligt igen. Nu har jag tröttnat på att betala stora pengar för något som både jag och Silver är missnöjda med.

Vi har efter lite letande och tagna rekommendationer hittat en verkstad i Västerås som är förtroendeingivande. De har haft honom inne på undersökning, gjort en småreparation och ger nu förslag på en lite större och långsiktig serviceplan. De kan uttrycka sina tankar om Silver och hans mående och de kan på ett pedagogiskt sätt förklara för mig deras serviceplan. De kan ge en prisbild som de väger av mot Silvers ålder och framtida år.

Nu har de beställt delar till honom och det är bara för mig och Silver att åka till Västerås när det passar 🙂

Christer Hansson

I am unhappy with Silvers house doctor. I leave him in when he is under the weather and only he gets to stand there and wait very long for their turn, and when he comes back after the action so he quickly feel bad again. Now I have grown tired of paying big money for something that both I and Silver are unhappy with.

We have after some searching and taken advice found a workshop in Västerås, which is reassuring. They’ve had him inside the investigation, made ​​a småreparation and now gives suggestions on a bit larger and long-term service plan. They can express their thoughts on Silver and his mood and they can in an educational way to explain to me their service plan. They can provide a price structure that they weigh against Silver’s age and future years.

Now they have ordered the parts to him, and that’s just for me and Silver to go to Vasteras when it suits 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.