Misslyckad ungkarl/Unsuccessful bachelor

Vissa situationer lockar fram bestämda känslor hos mig och en tro att omgivningen tittar på mig och ser eller känner samma sak hos mig. Som den här t.ex.
2013-08-27 004
Min lokala Coop-butik hade ett erbjudande om att köpa 4 st för 80 kr, alltså halva priset, 20 kr styck. Jag äter i princip inte sådan här mat men när priset och situationen är rätt så ruckar jag på dem.

Från och med måndag så kommer jag att börja laga mat igen eftersom min första matkasse levereras då och fram till dess har jag inte tid att laga mat, så dessa fyra kommer att räcka till de måltider som jag har framför mig till på torsdag.

Men när jag står där i butiken och har plockat till mig de fyra rätter som jag är sugen på så känner jag att omgivningen tror att jag är en misslyckad ungkarl som inte kan eller vill laga mat och skämskudden hänger med fram till kassan och ända ut till cykeln där jag äntligen får gömma dem i cykelkorgen.

Christer Hansson

Some situations bring out certain feelings in me and a belief that the environment looks at me and sees or feels the same about me. As this example

My local Coop store had an offer to buy 4 pieces for 80 SEK, then half price, 20 SEK each. I eat basically do not like this food but when the price is right and the situation so I destabilize them.

Starting Monday, I will start cooking again since my first bag of groceries delivered when and until then I have no time to cook, so these four will suffice the meals I have in front of me on Thursday.

But when I stand there in the store and picked me the four dishes I fancy I feel that the surroundings think I’m a failed bachelor who can not or will cook and ashamed pillow hangs with the checkout and all the way to cycle where I finally get to hide them in the bicycle basket.

4 svar till “Misslyckad ungkarl/Unsuccessful bachelor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.