Är på konferenskryssning/Is the conference cruise

Ett av de billigaste sätten att åka på konferens är att göra det på någon av Finlandsbåtarna. Vi valde Viking Cinderella. För en billig penning så får vi transporten av folk från Värmland, Dalarna och Närke till och från båten. Tillgång till konferenslokalerna från att vi går på tills vi kliver av. Bra konferensservice och tre måltider. En fördel med att åka båt är att man håller ihop gänget. På riktigt, det är ett bra sätt att konferera på och även få trevligt umgänge tillsammans.

20130829-234548.jpg

20130829-234746.jpg

Fick en stund ledigt mellan konferens och middag och passade på att shoppa lite. Eftersom jag inte bryr mig om spriten längre på taxfreen så siktade jag in mig på dofter och godis.

20130829-234857.jpg

20130829-234911.jpg
Efter att ha luktat mig igenom alla dofter så hittade jag en deodorant som doftar konjak så den fick det bli. Kan jag inte dricka det så kan jag dofta det 🙂
Köpte också en massa goda udda chokladkakor som S och jag ska njuta av i höst.

Middagsbuffe’n var utsökt och jag tog det lugnt och njöt av allt. Höll igen lite på desserten. Blev bara ett lass med glass efter det här.

20130829-235442.jpg
Nu är det midnatt och jag sitter på nattklubben och skriver. Har varit ute och njutit av stjärnhimlen i den ljumma natten på det stilla havet.

Det är väldigt lite folk ombord och det hade varit bättre vinst för rederiet om de aldrig lagt ut.

Ska gå och lägga mig nu. Brukar njuta av att gå upp tidigt för att äta frukost i lugn och ro och sedan ta en promenad på däck. Ska hålla ett utbildningspass i morgon och då vill jag vara fräsch och ligga rätt i startblocken.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.