Tidernas största antiklimax/All time greatest anticlimax

De spottade i nävarna, fast beslutna att besegra berget. De borrade och släpade sten i över 20 år med grundvatten upp till knäna. De drog i sig Rhoca-Gil så som vi dricker läsk till fredagsmyset. De fick ta skit från allmänheten och stå ut med spott och spe. De trodde ändå på sin sak och borrade på.

Och nu i dag, det som skulle bli triumfens dag, när borren bröt igenom den sista tunna bergväggen till andra sidan. När de äntligen såg dagens ljus igen efter alla mörka år i tunneln så är det ingen som bryr sig.

Där stod de iförda sina finhjälmar med ett plastglas i handen under partytältets tak. Uppvaktade av en trött lokalpolitiker och en minister som inte fick vara med i strålkastarnas ljus som hela dagen varit riktade mot Stockholm och Obama.

Det ska fan vara ås-borrare!

Christer Hansson

They spat in his fists, determined to conquer the mountain. They drilled and hauled stone for over 20 years with groundwater up to the knees. The drug itself Rhoca-Gil as we drink soda at Friday cosiness. They had to take shit from citizens and endure the scorn and derision. They still believed in their cause and drilled on.

And now today, what would become the day of triumph, when the drill broke through the last thin rock wall to the other side. When they finally saw the light of day again after all the dark years of the tunnel so no one cares.

There they were dressed in their finhjälmar with a plastic glass in hand during partytältets roof. Courted by a tired local politician and a minister who did not join the headlights to light the whole day has been directed towards Stockholm and Obama.

Never get ridge drillers!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.