Tugga i sig dagen

Det var redan ett pressat schema när dagen började och jag var inställd på att tugga i mig den och så blev det verkligen. Utöver det som jag redan kände till så har det i en jämn strid ström ramlat in akuta saker som jag fått lägga högst på prioriteringslistan och lägga annat åt sidan en stund. När det blir på det sättet så tänker jag varje uppgift som ett block och så betar jag av block för block och flyttar runt dem under dagen. Till slut så är det utfärda framåt dagens slut. Stänger lite av hjärnan båda framåt och bakåt i tid och är fokuserad i nuet vilket gör att jag kan beta av block för block. När jag är klar så kopplar jag på de delar av hjärnan som jag tillfälligt blockerat.

Det är också bra att ställa sig frågan ”vad är bra med det här” varje gång som det dyker upp en uppgift som jag inte räknat med.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.