Ute på turné igen

Åkte ut till mina föräldrar efter Katekumenatet med några matlådor som är ett överskott från Coops matkasse. Helt fantastiskt bra att kunna få ut mat till mig och sedan kunna leverera ett överskott från en kasse beräknad till två personer. Det är som med Jesus och bröden, eller fiskarna, det räckte till alla hungriga. Och som jag skrivit förut, det är bra råvaror.
Passade bra med matleverans i kväll eftersom min mor lagts in några dagar för att få ordning på hjärtat som slår lite för fort, då vet jag att min fader får i sig mat som är okey.

Åkte hem för att vattna katter, byta kläder och packning och sedan i väg igen för att landa i Västerås. Sover här och drar vidare till Stockholm i morgon för arbete.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.