Varm i kroppen

Vaknade tidigt och var alldeles varm i kroppen, febrig tror jag och när jag klev upp så började jag att frysa i stället. Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm och mår rätt så bra. Bär nog på en förkylning som vägrar att bryta ut.

Glömde min tjänstelegitimation i Örebro i går kväll. Det var väl för mycket som rörde sig i mitt huvud för att kunna komma ihåg en sån sak. Jag klarar av mitt uppdrag i dag utan den men jag kan inte använda datorn för den kräver att jag använder tjänstelägget för att logga in.

Hur hanterar man då det, att bära på en förkylning och ha glömt lägget? Jo, man bara är i det. Jag lever och det är det viktiga för mig. Om Kristian fått välja så hade han valt livet med förkylning och utan tjänstelägg.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.