Mat i överflöd

Inte nog med att jag får matlådor över som jag levererar till mina föräldrar. Det blir råvaror kvar efter en veckas Coop matkasse. Vill undvika att slänga mat så nu när jag skulle fixa söndagsmaten så tog jag helt sonika alla överblivna råvaror och stoppade dem i lergrytan. Efter en timme där grytan fixar jobbet så var en utsökt rätt färdig.

20130922-182642.jpg
Så nu har jag ätit mig mätt på den och det finns mat kvar för minst tre måltider 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.