Grundpackat husvagnen

Nu har jag tänk igenom varje moment från från fredag till söndag och vad jag kommer att behöva i dem. Jag ser det som en liten tävling eller utmaning med mig själv att lyckas packa optimalt. Missar jag något så kommer jag ihåg till nästa gång så blir det optimerat. Det är en skön känsla när planeringen faller fullt ut i verkligheten 🙂

Skönt att ha det gjort i kväll. Då har jag morgondagen på mig att komplettera med det som kommer upp i huvudet som ett ”ja visst sjutton”

I pausen så lagade jag till dagens rätt från Coops matkasse. Fläskytterfilé med balsamicomarinad, rostad potatis och majskolv. Sitter nu och smuttar på Blossas äppelglögg och sniffar på en pepparkaka. Det är banne mig fest var eviga dag 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.