Matleverantören

Har varit ute hos mina föräldrar för att leverera mat. Inte för att de behöver, utan för att jag vill och kan. Det är nog den mest briljanta idén av alla projekt som jag är involverad i. Att ge bort färdiglagad mat.
Det ger en glädje och tillfredsställelse och det är kul att laga maten, ja det är till och med kul redan att hämta matkassen varje måndag. Så måndag till torsdag har jag ett eget ”halv åtta hos mig” 🙂

Fläskytterfilén från igår hade stått och dragit till sig marinaden under natten så den var mer än utsökt i dag och så fick det dagens rätt som var köttbullar med hemlagat potatismos. Ja, det var hemlagat, hos mig 🙂

Fråga i korvmojen nästa gång de skryter med att de har hemlagat mos. Fråga då, hemma hos vem?

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.