Står och äter frukost

Jag står vid våran köksö och äter frukost. Jag gör så mycket som möjligt ståendes. Det började för några år senan när jag höjde upp skrivbordet på jobbet för att aldrig mer sänka det igen. Jag står alltså och jobbar hela dagarna. Sätter mig bara de gånger som jag behöver det i respekt för någon annan som jag får in på rummet. I kontorslandskapen står jag alltid oavsett hur de andra väljer att göra.

Det känns onaturligt för mig att sitta ner vilket kan kännas konstigt för min omgivning när jag väljer att stå i situationer där normen är att man sitter ner. Men jag mår bra av det. Det känns som om det gör skillnad för min kropp.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.