Titti-tuut-institutet

Titti såg till att jag somnade i sängen när jag väl hade med sovande ben staplat mig bort från soffan. Hon hoppade upp i sängen i morse för att hälsa god morgon. Då hade jag redan hört henne förbereda dagen i lägenheten innan jag skulle vakna. Vi har ätit frukost tillsammans och nu sitter hon bredvid mig varm och go för att vara med i bloggandet. Hon är så närvarande och mån om oss och hemmet och så är hon en riktigt pratkatt. Jag älskar pratkatter 🙂

Nu ska jag göra mig i ordning för att hinna med morgonmässan innan dagens arbete rullar igång.

Christer Hansson

20131030-063255.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.