Ännu en handduk ner.

Ernst har dragit ner ytterligare en handduk i natt. I och med att han håller på med det så är jag väldigt medveten om hur jag hänger upp dem, bara för att kunna utesluta att det skulle kunna vara mitt slarv som åstadkommer det. Han är väl glad över att få vara med ut och resa så han har nog haft svårt att sova i natt.

Jag har sovit som en klubbad och jag känner av att jag smuttade på vinet i går kväll. Är så känslig för det eftersom kag i princip inte nyttjar starkt längre.

Har träning i dag och normalt så brukar jag ta det så här på morgonen när jag är ute och reser. Tycker om att starta dagen så och jag gillar att springa i de miljöer som jag befinner mig i för att upptäcka dem.

Av någon anledning så fick jag för mig när jag packade att dagens program var för komplicerat för att ta här och nu vilket jag inte fattar just nu. Hade varit alldeles utmärkt att sticka ut på en runda i den sköna morgonluften. Okey, där lärde jag mig något. Nu får jag ta passet sent i kväll när jag kommer hem.

Ser på S blogg att det gjorde henne ont att jag träffade Nilla i går. Har skrivit meddelanden till henne nu för att höra hur det är med henne. Tycker att det är jobbigt att det får sådana konsekvenser.

Nu vankas det hotellfrukost och om jag hinner en kort promenad för att syresätta kroppen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.