Trasig TV i december

Det går ju inte…..att TVn är trasig i december. Varje dag i december är en TV-fest. Tur att vi har S ”lilla” TV nu när den stora lagt av helt. Googlade förra helgen på det fel som den uppvisar och inser att det är ett mycket vanligt problem med nya platt-tv. Det finns instruktioner på nätet om hur man ska byta de kondensatorer som strular och jag skulle lätt kunna fixa det, gammal TV-reparatör som jag är. Men nu har vi garanti på den så då kommer jag att lämna in den för service.

Minns de åren som jag jobbade som TV-reparatör och for runt i stugorna för att serva människors käraste ägodel Det var ett kul och omväxlande jobb och det var då som jag insåg att jag var mer intresserad av att jobba med människor än teknik och så fick det ju bli till slut. Jag är fortfarande ett teknik-freak och fixar det mesta för husbehov. Som TV-reparatör hade vi jour under julen och jag tyckte om att åka ut till folk på juldagen för att laga den trasiga TVn. De var så tacksamma att jag kom ut och räddade deras helg. -”Ska TV-reparatörn lukta glöggen? Ta ett fikon!” Och så reste jag hem i triumf med små flaggor hängandes i servicebilens radioantenn. För det var på den tiden som bilarna hade radioantenner.

Christer Hansson

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.