Klar med klapparna

Vad är en julklapp?
För mig är det en gåva till någon för att jag är glad över och firar Jesus födelse. Jag vill ge för att jag är glad, tacksam och tycker om den jag ger till.

Jag tycker att det är jobbigt och påfrestande med bytes- och förväntan systemet. Att man ska hålla räkenskap på hur mycket man ger och får. Att det ska finnas någon outtalad förväntan i julklappsbytandet. Den biten blir bara jobbigare för var år som går.

Däremot så blir givandets i glädje över julens budskap viktigare för mig för varje år som går. Jag har gett presenter (julklappar) hela December för att jag är glad och älskar. Varför ska man bada i dem några timmar på julafton?

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.