Dela med oss av Julen.

Jag är mitt uppe i den perfekta julen, så som beskrivs i det första stycket. I natt fick vi som var i Nikolaikyrkan möjlighet att lämna en gåva till Kyrkans internationella arbete. Jag lade en sedel som bara motsvarar en liten andel av det som jag givit till mina nära.

Låt julens givmildhet nå de som behöver det mest.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.