Tack till familjen!

Ett varmt tack till min dotters mamma med familj och min två mostrar med familjer för att de i år igen bjöd in mig till deras julgemenskap. Jag har firat jul tillsammans med dem sedan 1991 och traditionen fortsätter. Det har varit både skönt och viktigt att kunna fira jul tillsammans med min dotter på julafton och jag gissar att hon också har uppskattat det arrangemanget. Min dotter är en ung vuxen kvinna i dag och vi uppskattar lika mycket nu att vi kan fira jul på det här sättet.

Min dotters mamma och mostrar har allt från stora till små barn, alltså min dotters syskon och kusiner och det är härligt att få vara en del i den gemenskapen.

Ett trendbrott skedde ju när jag firade min födelsedag för någon vecka sedan. Det var nog första gången på 22 år som min dotter inte var med för att fira men min dotters mamma med familj och en av mostrarna med barn kom som vanligt 🙂

Det är en gåva att få tas upp i en sådan familjegemenskap.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.