Flow

I bland så bara händer det, att man har flow. Ett sånt där tillfälle när allt bara går bra och man lyckas med det som man företagit sig. Håller på att städa skrivbordet och hittar mina manuslappar som jag gjorde när jag var ansvarig för TCO-föreläsningen med Kajsa Bergqvist inför cirka 700 personer.

Jag var ur form den dagen redan på morgonen p.g.a. saker som hände runt omkring mig den perioden. Dagen urartade och jag kände paniken närma sig eftersom jag inte fick något utrymme att förbereda mig inför mitt uppdrag i föreläsningen. Jag kastar aldrig in handduken, utan tvärtom. När det är som jävligast och som mest hopplöst, då blir jag som bäst. Jag tog mig samman och på bussen hem till Örebro och föreläsningen så började jag att skriva på manuskorten. Jag skrev på dem ända fram till det moment som jag skulle använda dem och jag fortsatte att skriva medans Kajsa föreläste och jag skulle upp och avsluta med en frågestund tillsammans med henne.

När jag anlände till Örebro och klev av bussen så släppte jag allt skit som dagen hade lagt på mig och jag bestämde mig för att leverera under kvällen, och det gjorde jag tillsammans med Kajsa. Det blev ett enormt flow och framförallt under frågestunden efter själva föreläsningen. Nu när jag tummar och känner på manuslapparna så kan jag erinra den goda känslan som jag hade då. Jag kommer spara dem just av den anledningen. Som en påminnelse om den leveransen och flowet och som en trigger till att locka fram det igen.

TCO Kajsa manuslapp 7

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.