Behöver er hjälp

Ni vet ju att jag tror på bönens makt. Nu ber jag er om att skänka en ung pojke era tankar om ett tillfrisknande och en god prognos. Jag vet inte vem han är men han behöver all god kraft och energi som går att uppbringa och då får han mina tankar. Hoppas att du också kan skänka några till honom. Jag tror att om tillräckligt många tänker samma tanke ungefär inom samma tid så går den i uppfyllelse.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.