Jag kan sjunga

L är en helt underbar människa och en fantastisk musiker. Hon gav mig i går en a-ha upplevelse som är så enkel och självklar nu när jag ser det men det var först igår som det föll ner en pollett för mig.

Mitt under en psalm så stoppar L oss och säger att vi sjunger vackert och tekniskt rätt, men att vi nu ska sjunga med känsla och att vi faktiskt  ska försöka att ge uttryck för texten, som om att det är vi som berättar något.

Det gjorde skillnad för mig. Jag sjunger fortfarande falsk, men jag gör det med känsla och förståelse och nu är det mycket roligare att sjunga 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.