Årsmötet

Det blev bättre än jag förväntat mig.
Planeringen höll och fler kom än vad jag hade räknat med. Det blev bra dialoger om verksamheten och framförallt arbetsmiljön. En duktig mötesordförande som jag är glad över att han tackade ja till att ta uppdraget. En riktig föreningsmänniska som jag uppskattar mer och mer och har börjat att ta efter.

Smörgåstårta och cider på morgonen. Är det högtidligt så är det. 🙂

Det är alltid en anspänning inför ett årsmöte och eftervärmen är så skön. Njute av den ännu.

20140220-223230.jpg

20140220-223243.jpg

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.