Mornarna är värst

Det verkar som om dagarnas distraktion med jobb och aktiviteter obönhörligen hinns i fatt på nätterna.

Jag har sovit blytungt och vaknar upp alldeles varm och kall samtidigt. Känner mig skakig, yrslig och ledsen. Det är som om kroppen har gett mig en helbedövning under natten för att jag ska slippa ifrån en stund och sen har den och det medvetna bearbetat chocken på egen hand.

För varje timme som går i vaket tillstånd så kommer jag att må lite bättre och ingen kommer att se på mig eller förstå vad som händer inuti mig och det är okey. Det är viktigt för mig att kunna sköta mitt jobb och mina åtaganden, det är till och med så att det är den viljan och målsättningen som håller mig uppe.

Så troligtvis kommer man att möta en stundtals skrattande och charmerande Chrille i dag och det är lika äkta som smärtan och sorgen som jag bär. Sorg och glädje samtidigt. Det är som på sommaren när det kan regna samtidigt som solen skiner och då blir det en vacker regnbåge.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.