”En imaginär frihet vi inte klarar att hantera” – TCO-tidningen

Det är illa nog om man använder allt för mycket av sin fritid till arbete. Ännu värre om man inte respekterar sina kollegors ledighet. Jag har blivit uppringd och utskälld på min fritid. Jag tittade på klockan och fräste tillbaka, det har jag rätt till på min fritid, den äger jag. Det är också illa när någon som inte har några gränser mellan arbete och fritid förväntar sig att deras kollegor ska ha samma beteende med jargongen -Att det bara är att gilla läget eller så får man hoppa av tåget.

"En imaginär frihet vi inte klarar att hantera" – TCO-tidningen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.