Äntligen i säng

Lagade mat sista timmen. Lax på en risbädd med jordnötssås och broccoli. Ska äta det som middag i morgon innan Katekumenatet. Går direkt dit från jobbet och då är det gott att äta däremellan.

Kom ut på träningen trots allt. Har varit så stel i ljumskarna att jag hade bestämt mig för att avstå träningen och fortsätta med att plocka in i husvagnen men det blev tvärtom. Det släppte i ljumskarna precis när jag skulle börja med vagnen så jag stack ut på en lugn 10 kilometersrunda. Ska upp i 10 mil träningsmängd den här veckan innan jag börjar att dra ner inför maran.

Passande nog så kom startbeviset i dag och nu känns det konkret. Jag tränar väldigt mycket inför maran men tävlar väldigt lite i maraton så när det väl är dags så känns det lite overkligt.

20140428-231927.jpg
Ska ju till Kalmar för att springa Wings for life i helgen och jag ser väldigt mycket fram emot det. Var därför på Ö&B för att fylla på med kattmat så att de klarar sig de små liven.

20140428-232206.jpg
Tjejen i kassan kommenterade min hamstring eftersom hon också är kattägare så vi kom att prata om hur hon blivit sönderriven av sin katt i helgen. Den hade blivit anfallen av en annan katt och när hon skulle sära dem åt så blev det som det blev. Såren har läkt ihop och hon går på penicillinkur.

Christer Hansson

2 svar till “Äntligen i säng

  1. Det tog ett tag innan jag fattade, jag läste hamstring på engelska (eftersom jag fortfarande i hjärnan var inne i din löpning) och tänkte att det var intressant att börja tala om hamstrings i kassan 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.