Lördagar på semester.

Det är något speciellt med lördagar under pågående ledighet. Som en extra ledighet i ledigheten. Speciellt gillar jag lördagar i Borgholm kring lunchtid. Det är något med den känslan som jag har svårt att beskriva men gärna vill uppleva. Kanske påminner den mig om barndomens torghandel hemma i Örebro.

Så jag sökte naturligtvis upp en torghandlare på torget som mer än gärna berättade för mig vart jag kan hitta friväxande ramslök här på ön och hur jag kan hantera den.

Har sedan jag kom hit haft en längtan till Röda korsets kupan så mitt första besök blev dit eftersom kyrkan var stängd. Hittade en tavla som jag tyckte om men avstod den. Däremot så fyndade jag fem pocketböcker för 17 kronor 🙂

20140503-131111.jpg
Att sitta ner på Ölandsglass är en Lisa för själen

20140503-131446.jpg
Och ett besök på Bubbel-tian bara för att det är kul. Sedan är nog min lördag i Borgholm gjord 🙂

Christer Hansson

20140503-132217.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.