Planerar min weekend

Jag har ofta en grundtanke i min planering och sedan dyker det upp saker längs vägen som jag vill få in i planeringen. Från början var det tänkt att jag skulle ta med husvagnen till Stockholm för att springa maraton på lördag, softa på lördag eftermiddag och ta sovmorgon på söndag och kanske besöka någon innerstadsförsamling på söndag förmiddag.

I förmiddags så smög sig den där extra aktiviteten in i planeringen. Det är vallfartsmässa i Riseberga klosterruin på söndag förmiddag och det ska bli vackert väder och biskop Hans-Erik ska celebrera och predika. Ja, men det vill jag också vara med på.

Hur ska detta lösas då?
– Antingen håller jag mig till ursprungsplanen och avstår Riseberga.
– Jag springer maran på lördag och åker hem på eftermiddagen, jag kommer att orka det.
– Jag går upp okristligt tidigt på söndag och åker direkt med bil och vagn till Riseberga.

Började kolla upp restider, campingens öppettider o.s.v och det blev det sista alternativet, att gå upp tidigt på söndag morgon för direkt färd till Riseberga.

Så nu håller jag på att planera varje moment under redan för att packa rätt saker och det är dels tävlingsutrustningen, ett träningsställ samt kläder för utomhusgudstjänsten.

Jag säger som Sickan i Jönssonligan ”Planerat och klart in i minsta detalj”

Christer Hansson

2 svar till “Planerar min weekend

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.