Hatar att leta efter grejer

Hade planerat att laga vattennivåmätaren till husvagnen i dag och till det behöver jag en av mina lödkolvar och lite tenn att löda med. Men var fasiken är grejerna??? Jag hatar att leta efter saker som jag vet att jag har men inte var de är. Har letat i över en timme nu utan framgång.

Ska ta en sväng förbi jobbet för att se om de är kvar där. Lagade ett par hörlurar till en kollega för ett tag sedan och jag tror mig minnas att det var senaste gången som jag använde lödkolven.

Har fortfarande alldeles för mycket saker i källaren för att känna att jag har koll på allt. Passade på att kasta ut några ”bra att ha kartonger” innehållande förpackningsfrigoliten som jag tänkt att de ska komma till användning. Deras möjlighet att vara till nytta gick ut för 10 år sedan.

Har också hällt ut minst 8 flaskor rakvatten som jag hittade i garaget så nu ligger Marina i köket och undrar om husse inte kan bestämma sig för vilken doft han ska ha.

Ytterligare en försvårande faktor är att när S lämnade mig så hade hon nån snäll tanke om att hon skulle lämna mig i ett städat och iordningställt hem så hon städade, rensade ut och sorterade innan hon drog. Jag uppskattar det på riktigt men jag har fortfarande svårt att hitta mina prylar när jag behöver dem.

Christer Hansson

13 svar till “Hatar att leta efter grejer

  1. Det är som när min dotter städat – jättesnällt men jag hittar ingenting. Hur säger man sånt på ett fint sätt?

  2. Å vad jag önskar att jag hade era underbara problem 😉 Det hade varit så perfekt om nån kom och röjde. Någon gång emellanåt har det hänt att andra brukar komma på lösningar som jag aldrig hade kommit på själv – och detta är en sådan gång – det vet jag 🙂 Näe. Jag orkar inte rensa upp i alla mina grejer nu när jag tömt stugan och förrådet är så litet… jag kan inte bestämma vad som ska säljas, sparas eller slängas… Står mest och stirrar på grejerna och undrar om jag inte borde slänga alltihopa bara för att jag inte vet hur tusan ska jag få plats med allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.