Äntligen börjat packa

Som vanligt så känns det som om jag sitter i ett tidsnödens skruvstäd och har svårt att komma loss, men nu har jag äntligen börjat att packa inför Ölandsvistelsen. Om det så bara var en grej så hade jag bestämt mig för att åka ut till husvagnen bara för att komma igång.
Och det blev lite mer 🙂

Kommer att packa i sektioner, lite varje kväll för att det ska bli överskådligt och hanterbart. Jag har en förmåga att packa för mycket eftersom jag vill ha alternativ till allt så då kan det bli tre av något som jag bara behöver en av. Detta är ett utvecklingsområde för mig, att minska ner mina packningar och jag finner ett nöje i den utmaningen.

I kväll har jag packat och kört ut:

Kyrkkläderna.
Har räknat ut att jag kommer att gå i kyrkan minst fyra gånger och då har jag planerat vilka kläder jag ska ha för det, varken mer eller mindre.
Tävlingskläderna och utrustning.
Jag kommer att delta i minst två lopp där jag tävlar och nu har jag packat allt för det, varken mer eller mindre.
Datorväskan.
Med en av datorerna, stickan, tangentbord till Iphonen och nätsladd.

Det låter kanske inte som jag fick så mycket packat i kväll men det är ändå tre sektioner som är säkrade och som jag slipper tänka mer på och framförallt förbjuda mig själv att fylla på bara för att det kan vara bra att ha.

Christer Hansson

17 svar till “Äntligen börjat packa

  1. Kyrkkläderna är jag faktiskt lite nyfiken på. Vad är det för kläder?
    Jag måste packa i sista minuten för annars glömmer jag vad jag packat ner eller så tror jag jag packat något som jag inte har packat. Packar f.ö. på tok för mkt och har också det som ett utvecklingsområde.

  2. haha det där med att packa är inte min grej, hoppas att du får det kul på öland! 🙂

  3. Jag blir sämre på att packa för varje år som går. Tar alltid med mig för mycket och glömmer alltid samma saker (kam och tops).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.