Kattfix

Jag har ju kattprick i kväll och i morgon bitti vilket innebär att jag har lovat att se till Snurran när C&C är på kortresa med småtjejerna. Stannade hos Snurris när jag var på väg ut till mina föräldrar och husvagnen. Först så blev hon så där skeptiskt som hon är med mig. Hmmm…”låtsas-husse”…känner vi varandra?  Men ingen kan gosa med katter som ”låtsashusse” så till slut så var hon så gosig att hon höll på att krypa ur skinnet. Jädrar vad hon kapade i sig en sån där kattgodispinne som C lagt fram för att jag skulle kunna charma Snurran

Marina har dock varit lite medtagen i kväll. Det går så fort. Under en timme gick hon från pigg till att börja vandra högervarv den här gången och dra sig undan. Jag gosade med henne och det verkade som om hon blev lugnare då och hon somnade på min arm. Nu när jag kom hem verkar hon lite piggare och medveten igen. Kanske att det är värmen så påverkar henne.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.