Jag och Lasse

Det är nog så alla i en Winnerbäckpublik känner, att det är jag och Lasse. Jag tror att Lasses texter knyter an till något i var och ens liv och att det berör och skapar samhörighet.

Lasse har lyft mig, tröstat, givit mod och styrka och lotsat mig vidare från djup hjärtesorg. När jag vid kvällens spelning såg hur människorna sträckte sina händer mot honom för att bli berörda så förstod jag hur mycket hans texter och musik redan har berört.

Jag börjar få ett antal Lasse-spelningar på min meritlista, alla unika och kvällens var den bästa. Det var varmt, trångt och klibbigt. Lasse kändes 100 procent närvarande och som att han verkligen ville ge oss någonting. Jag var trollbunden hela konserten igenom och sjöng med i varenda sång. Vad annat kan man göra när han radar upp hit på hit på hit?!

20140721-005656-3416666.jpg
Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.