Trampar vatten

Den här dagen var till för att jag skulle förbereda så mycket som möjligt inför resan till Frankrike men nu har den snart gått och jag har åstadkommit väldigt lite.

Har gjort massa andra saker efter tre veckors frånvaro från hemmet. CT blev jätteglad när han hörde och såg bilen köra upp på garageuppfarten och han luktade länge och väl på den för att känna in alla platser jag varit på. Därefter har han gått jämsides med mig och berättat och berättat. Nu har han lagt sig för att ”sova husse” en stund. Det innebär att han kopplar av för att han vet att jag är hemma och passar då på att sova tryggt och skönt en stund. De perioder jag är borta så väljer han att vara ute hela tiden.

20140806-170006-61206154.jpg
Nu ska jag åka över till C&C för att låna några resväskor.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.