Utan cykeln stannar Chrille.

Alla mina resor börjar med en snabb cykeltur till bussen eller tåget eller någon annan anslutning som jag ska ta. Eller så är jag ute i sista stund på väg till något ärende i stan. Ibland så känner jag mig som Pastor Hansson i någon gammal svensk film som far runt mellan stugorna på sin cykel med kappan fladdrande i vinden.

Utan min cykel så faller all min tidsplanering. Nu har jag haft punka på framhjulet hela veckan så vid varje start har jag pumpat upp det och så har luften precis räckt till dig jag ska så reparation har haft högsta prioritet att bli utfört innan söndagen tar slut.

IMG_0184.JPG
Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.