Religionskrig

Jag har dragit ner ordentligt på nyhetskonsumtionen eftersom vi just nu eftersom vi matas med valpropaganda och kriserna ute i världen.

Jag följer med stort intresse och är engagerad samtidigt är jag intelligent och behöver inte så många upprepningar för att förstå.

I morse valde jag att lyssna för att höra om något har förändrats på hemmaplan och ute i världen men icke. Så nu räcker det med nyhetsintag för i dag.

Kunde med besvikelse och bestörtes konstatera att det forfarande pågår väpnade konflikter som gömmer sig bakom religionerna.

Det är inget fel på religionerna så länge de bygger på kärleksbudskapet och har som mål att skapa fred och frid. Felet är när makthungriga, giriga, och onda människor kidnappar religionerna som bygger på kärleksbudskapet och påstår att man strider för sin religion.

Det man strider för är sina egna syften och påstår att de har stöd för det i den religion som man försvarar. Dessa onda människor borde krypa fram från sina hålor och öppet och rakt bekänna att de har skapat en egen ondskefull religion som bygger på att förgöra sin nästa och troligtvis allt annat liv på jorden.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.