Städade i spellistan

Skulle gå och lägga mig tidig i går kväll men blev sittande med min spellista som är döpt till ”Pepp”. I den får det bara finnas låtar som jag blir glad eller peppad av att höra och det är den jag lyssnar på om jag ska ha musik i lurarna när jag springer.

Det är över 600 låtar på den men då är många olika versioner på de som jag tycker mycket om.

Nu har jag tröttat på en del, andra har smugit sig in utan att jag egentligen tycker om dem och när de spelas under en löprunda blir jag irriterad eftersom iphonen sitter på armen och jag inte kommer åt att byta låt och det spelar egentligen ingen roll för de låtarna hör inte hemma på ”Pepp”.

Så igår blev jag sittandes fram till midnatt för att fylla på nya låtar och städa ut gamla och tråkiga.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.