”Per Holknekt 1960-2014”, Per Holknekt & Markus Lutteman

Jag lånar den här recensionen som beskriver samma uppfattning som jag fick när jag chillade med Pär när han var hos mig för att föreläsa.

Föreläsningen var fascinerande och han var trevlig och enkel att umgås med på sidan om.

Malin Johansson - skriver mycket, läser mer.

Per holknekt biografiDen konstiga killen i hörnet som började skateboarda och blev cool. Åkte till USA i en dröm och drömmen blev sann. Skateboardproffs som alla visste vem han var. Den som de coola killarna helt plötsligt tyckte var coolast. Alkoholen blev vardag och även om den i och med flytt till Sverige inte längre höll Per Holknekt i sin linda skulle den bli ett återkommande avbrott i livet. Avbrott som förstörde äktenskap, vänskap, brödraskap och affärsrelationer. Ibland hade han ingenstans att sova så han sov under en bro. Gick in i big brother-huset. Gifte sig med Lena PH och skiljde sig. Kom in i modebranschen och startade SVEA. Och Odd Molly. Men Malin, nu har du ju helt blandat ihop det, det här är ju flera olika biografier, handlar om flera olika människor. På sätt och vis stämmer det, för den här Per Holknekt verkar ha lika många sidor som Karl-Ove…

View original post 392 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.