Själens fem stadier

Mycket bra, intressanta och insiktsfulla tankar. Jag delar dem på min blogg.

Läsenär

själen

Känslan kommer över mig allt oftare; vad är det för mening med allting? Vem är jag som tror att jag är unik bland miljarder andra individer på jorden? Vad spelar det för roll vad jag gör eller inte gör? Om jag förverkligar mina drömmar eller inte, so what?! Och nu har jag ju levt halvvägs, om jag har turen att bli 80 vill säga, annars kanske jag redan har passerat halvlek. Det tjänar inte mycket till att ångra sina livsval och jag är nöjd med det mesta jag gjort, men ändå tänker jag mycket på vad jag har åstadkommit hittills och vad jag inte har åstadkommit och alltså har kvar att göra innan tiden rinner ut. Och viljan att göra något krockar med känslan av att det egentligen inte betyder något. Men ändå söker jag efter lycka och meningen med livet.

40-årskris kanske någon skulle skämta bort det hela med…

Visa originalinlägg 395 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.